Blog Post

Reclame United vandekamp B.V.

Bewegwijzering binnen en buiten

Het belang van een goede bewegwijzering bij en in uw pand is groot. Het zorgt voor duidelijkheid voor uw bezoekers en het geeft een professionele uitstraling. U kunt het hiermee de klant, en daarmee ook uzelf, een stuk gemakkelijker maken.

Hierbij kunt u denken aan:

  • vlaggenmasten
  • reclamezuilen
  • borden
  • +

Reclameborden

Reclameborden maken wij bij United vandekamp B.V. volledig in eigen beheer. Door middel van diverse printers kunnen wij zowel reflecterend als niet reflecterende borden maken. Dit kan op dubbel omgezette rand (DOR) borden of vlakke bi-bond borden. Qua uitvoering is er veel mogelijk. Wij kunnen in iedere gewenste vorm frezen. Wilt u tijdelijk adverteren op bijvoorbeeld een evenement? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren u omtrent het meest geschikte materiaal en passen het aan op uw budget.

Spanframes

Afhankelijk van de locatie van uw spandoek zoeken we samen met u naar een passende manier om uw spandoek te plaatsen. Bijvoorbeeld het opspannen in frames met elastieken of d.m.v. blinde frames aan de gevel of in het veld. Dit is een goedkope manier voor grotere reclame-uitingen die gemakkelijk te wijzigen zijn.

Zo hebben wij in opdracht van Vrumona een doek mogen plaatsen met betrekking tot de lancering van de merken Ranja en Limeau.

Raamstickers

Raamstickers gesneden of bedrukt. Ook deze kunnen wij volledig naar wens uit een van onze printers laten lopen. Zo kunt u volledig naar wens raamstickers laten produceren.

Dit kan als doeleinde een reclame-uiting hebben, maar ook zonwerende functies of privacyfolie behoren tot de mogelijkheden.

Wandbekleding

Wanden kunnen we bekleden op verschillende manieren:

  • Full-color behang.
  • Full-color doeken, deze zijn verwisselbaar.
  • Belettering van logo’s
  • +

Autoreclame

Wij ontwerpen en ontwikkelen duurzame auto bestickering of autobelettering. De uitstraling van uw wagenpark is bij ons in goede handen. Dat is belangrijk, want de uitstraling van een bedrijfsauto is vaak de eerste indruk van uw professionele uitstraling voor klanten.

Gevelreclame

De uitstraling van uw pand is net als autobelettering één van de visitekaartjes van uw bedrijf. Een opvallende en verzorgde gevelreclame kan wonderen doen. In feiten heeft u bij gevelreclame twee mogelijkheden: verlicht of onverlicht. Wij adviseren u graag welke mogelijkheid het best aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Benieuwd naar de beste toepassing voor uw bedrijf? Neem contact op voor de mogelijkheden en om uw voorkeuren te bespreken.

Log in voor uw netto prijsinloggen/registreren
+